Uncategorized

Politiet angriber børn med deres hunde – masserne fortsætter med at kæmpe

Socialistisk Revolution har modtaget rapporter fra flere masser om hændelser i proletariske nabolag omkring Nørrebro. Politiet, som ulovligt udfører ransagninger og kropsvisitationer på folk, bliver mødt af fortsat modstand fra masserne. Flere rapporter siger at modstanden på et tidspunkt blev så stor at politiet blev nødt til at tilkalde kampklædte betjente som forstærkning, fordi masserne kastede med sten mod politiet for at fordrive dem fra deres nabolag.

Politiet, som de feje kujoner de er, valgte under tumulten at pudse deres narkohunde på børn i 12-14-årsalderen, som bed fast i deres lægge og ankler for at politiet kunne fange og tilbageholde dem. Unge fra ét nabolag har vist revolutionære aktivister deres bidmærker efter hundenes angreb. Mørklilla pletter i form af en hunds tandsæt kunne tydeligt ses. Det rapporteres af andre at det langt fra er første gang sådan en hændelse har fundet sted.

Politiet bliver givet flere og flere midler og flere rettigheder bliver fjernet fra os under påskud om at »bekæmpe bandekriminalitet«, men det er i virkeligheden politiet, som i langt højere grad terroriserer masserne. Samtidig bliver der ikke bragt nogen faktisk løsning på problemet med pjaltede bander, som forgifter masserne med narko. Dette er en modsigelse, som den borgerlige danske stat aldrig ville kunne løse, for det er et produkt af dens eget værk – den imperialistiske udbytning og massernes fortsatte og fordybende fattigdom.

Bourgeoisiet ønsker at fremhæve Danmark som et lille lykkeligt land, hvor dårlige ting der sker er en undtagelse, men disse rapporter om politiets barbariske metoder til at pågribe børn fortæller en anden historie.

Leave a comment