Uncategorized

Rapport af aktioner fra den 25. november:

*Opdateret*

Vi har modtaget dokumentation af aktioner udført i anledning af den 25. november: den Internationale Dag Imod Vold Mod Kvinder.

Denne dag er ikke en tradition i Danmark endnu, men på trods af dette har proletariske revolutionære i år gået på gaden i Danmark og udført en række aktioner, som vi rapporterer om her:

I det proletariske nabolag Blågården kunne parolen “25. november: Kvinder, kæmp og gør modstand!” med et hammer og segl ses malet på en væg:

Den 25. november delte aktivister fra Antiimperialistisk Kollektiv løbesedler imod vold mod kvinder ud i et proletarisk nabolag:

I op til flere proletariske nabolag, vuggestuer, børnehaver, skoler og andre offentlige bygninger, er vægaviser blevet hængt op. Vægaviserne ligger vægt på at patriarketet ikke blot er en række reaktionære idéer, men at det har en material base: privatejendommen og med denne imperialismen. Vægaviserne slutter med parolerne: “Ud på gaden den 25. november!”, “Proletarisk Feminisme for Kommunismen!” og “Bølge på bølge, slag på slag! Imod imperialisme og patriarkat!”.

Tingbjerg:

Lundtoftegade:

Blågården/Blågårds Plads:

Leave a comment