Uncategorized

Ny dansk hjemmeside!

Det glæder os at kunne meddele, at der for nylig er blevet lanceret en ny dansk revolutionær hjemmeside, der går under navnet Røde Fane.

Link: roedefane.org

Vi deler her deres lanceringsartikel. Vi anbefaler på det kraftigeste alle vores læsere til at følge med i hjemmesiden og støtte den ved at dele dens opslag og artikler.

Vi lancerer Røde Fane!

Det er med stor glæde at vi i dag kan præsentere lanceringen af vores hjemmeside: Røde Fane!

Røde Fane er en revolutionær nyhedshjemmeside, der har til formål at bringe nyheder om udviklinger i både den internationale, såvel som nationale, klassekamp. Vores redaktion består af journalister og aktivister, der har forenet os på et maoistisk grundlag for at bringe nyheder og informationer til folk, omkring emner, som vi mener er meget interessante og vigtige.

Vi mener at sider som vores er meget vigtige i en tid, hvor den herskende klasse i stigende grad gennemtvinger sin censur og sortmaler folkelige bevægelser og kampe. Vi ønsker derfor at danne en revolutionær modpol til dette og bringe nyheder, der netop er i folkets interesser og tjeneste, og som støtter og spreder menighed for folkets kampe i både Danmark og resten af verden.

Vores hjemmeside er ikke en organisation for sig, vi vil derfor heller ikke påtage os ansvaret for nogen af de aktioner eller aktiviteter vi måtte dele. Alle vores bestræbelser er uden noget profitmotiv og al vores arbejde er udelukkende pro bono.

Vores mål er ikke at være først med de seneste nyheder, men i stedet at bringe nyheder, der skær igennem den herskende klasses illusioner for at tjene udviklingen af den Proletariske Verdensrevolution.

Vi er meget åbne overfor bidrag af en hver slags, men vi forbeholder os retten til kun at dele, hvad der er i overensstemmelse med vores fælles principper.

Alle læsere er mere end velkommende til at kontakte os her, hvis de ønsker at yde bidrag til enten hjemmesiden eller gå med i det revolutionære arbejde i Danmark.

Leave a comment